NRP Eğitimi Gerçekleştirildi
01 Şubat 2019

2019 yılının 1. Yenidoğan Canlandırma Uygulayıcı Kursu 08-09-10 Ocak 2019 tarihlerinde Çukurova Devlet Hastanesi Eğitim  Salonunda gerçekleştirildi. Kursu başarıyla tamamlayan 23 hekim ve 22 hekim dışı sağlık personeli olmak üzere toplam 45 kişi sertifika almaya hak kazandı. Türkiye'de bu eğitimlerle 66.000'den fazla sağlık personeli NRP eğitimini almış oldu.

Eğitimde Sayın Prof. Dr. Mehmet SATAR, Sayın Prof. Dr. Nejat NARLI, Sayın Prof. Dr. Esra ÇALIŞKAN, Sayın Doç. Dr. Ferda ÖZLÜ, Sayın Doç. Dr. Bilin ÇETİNKAYA, Sayın Doç. Dr. Selvi GÜLAŞI, Sayın Doç. Dr. Mete SUCU, Sayın Uzm. Dr. Pelin SEYHAN GÜLEN, Sayın Uzm. Dr. Kurthan MERT, Sayın Uzm.Dr. Hüseyin ŞİMŞEK, Sayın Uzm. Dr. Serap BANAK, Sayın Dr. Kenan ÖZCAN, Sayın Dr. Fadime GÜK , Sayın Ünsal BOZKURT, Sayın Ayşe ŞENOĞLU, Çocuk Ergen Kadın ve Üreme Sağlığı Birim Sorumlusu Sayın Dr. Çiğdem ÇALIŞKAN ve kurs sorumlusu olarak Adana Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Sayın Dr. A. Tanju ALTUNSU görev aldı.

Kapanış töreninde  kursu başarı ile tamamlayan katılımcılara sertifikaları, Adana Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Sayın Uzm. Dr. Emrah CEVİZ, Adana Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Sayın Dr. Adnan ATILGAN, Adana Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Sayın Dr. A. Tanju ALTUNSU, Çukurova Devlet Hastanesi Başhekimi Sayın Uzm.Dr. Akif KÜÇÜKCAN. Seyhan Devlet Hastanesi Başhekimi Sayın Uzm.Dr. Halil NACAR ve Başhekim Yardımcısı Sayın Uzm.Dr. Nurşah KESKİN ve Sayın Ayşe ŞENOĞLU tarafından verildi.