22-30 Ocak 2019 Tarihleri Arasında İlimizde Gerçekleştirilecek Olan Sürekli İşçi İstihdamı Sözlü Sınav Takvimine İlişkin İlan
22 Ocak 2019

Sağlık Bakanlığı Sürekli İşçi istihdamına ilişkin adaylar tarafından başvuru belgelerinin İl Sağlık Müdürlüğümüze teslim edilmesinin ardından yapılan belge kontrolü sonucu sözlü sınava girmeye hak kazanan adayların ekte yer alan Sınav Takviminde belirtilen tarih ve saatte Adana İl Sağlık Müdürlüğü (Yavuzlar Mah. Mustafa Kemal Paşa Bulvarı. 01230 No:8 Yüreğir ADANA) adresinde bulunan Ana Hizmet Binası Eğitim Salonunda  Nüfus Cüzdanı ile hazır bulunmaları gerekmektedir.

İş bu ilan ilgililere tebligat yerine geçecek olup adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

Sınav takvimi ve sözlü sınava girmeye hak kazanan adayların listesi'ne aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

Sınav Takvimi

Ambulans Sürücüsü

Bilgisayar Sistem Kur.Bak.Onr.Arz.Gid.Elemanı

Biyomedikal Cihaz Teknol. Servis Destek Elemanı