İl Diyaliz Çalıştayı Gerçekleştiridi
25 Şubat 2019

Müdürlüğümüz Sağlık Hizmetleri Başkanlığı Sağlığın Geliştirilmesi Birimi koordinasyonunda İlimiz Diyaliz Hizmetlerini iyileştirmek ve geliştirmek amacıyla 21.02.2019 tarihinde Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi toplantı salonunda İl Diyaliz Çalıştayı düzenlendi.

Çalıştaya, hocalarımız Prof. Dr. Saime PAYDAŞ, Prof. Dr. Aysun KARABAY BAYAZIT,  Prof. Dr. Dilek TORUN, Uzm. Dr. Kasım YILDIZER, Uzm. Dr. Nurten GENÇ ve Dr. Tibet CANPOLAT ile diyaliz sektöründe hizmet veren sağlık çalışanları katıldı.

Çalıştay kapsamında, İl Sağlık Müdürümüz Dr. Ahmet ÖZER ve Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Emrah CEVİZ tarafından İl Diyaliz Çalıştayı katılımcılarına Teşekkür Belgeleri takdim edildi.