Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ameliyathane Sertifikalı Eğitim Programı Hakkında
27 Mart 2019

Bakanlığımızca yetkilendirilmiş Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliğince 25 Mart 2019 ile 24 Nisan 2019 tarihleri arasında Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı başlamıştır.

Eğitim 25 Mart 2019 tarihinde başlatılmış olup açılış programına Müdürlüğümüzden Personel ve Destek Hizmetleri Başkanlığı Eğitim Birim Sorumlusu Uzman Nurten ERGÜZEL, Program yetkilisi Hemşire Selbinaz AKÇAL ve V.H.K.İ Emine MEŞE, Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesinden Sağlık Hizmetleri Müdürü Gülcan ADEMOĞLU, Kalite Destek Hizmetleri Müdürü Nuri KARSLIOĞLU ve Program Sorumlusu İlknur DURNA katılmıştır.