22-30 Ocak 2019 Tarihleri Arasında Müdürlüğümüzce Gerçekleştirilen Sürekli İşçi İstihdamına İlişkin Sözlü Sınav Sonuçları Hakkındaki İlan
02 Nisan 2019

Müdürlüğümüz hizmet birimlerinde istihdam edilmek üzere Sürekli İşçi alımına ilişkin sözlü sınava girmeye hak kazanan adaylar, 22-30 Ocak 2019 tarihleri arasında sözlü sınava tabi tutularak sınav sonuçları aşağıda ilan edilmiştir.

Sözlü Sınav Sonuçları
Ambulans Sürücüsü Unvanı Sınav Sonuçları
Bilgisayar Sistem Kur. Bak. Onr. Arz. Gid. Elemanı Unvanı Sınav Sonuçları
Biyomedikal Cihaz Teknol. Servis Destek Elemanı Unvanı Sınav Sonuçları
Elektrikçi (Genel) Unvanı Sınav Sonuçları
Güvenlik Görevlisi (Silahsız) Unvanı Sınav Sonuçları
Hasta Karşılama ve Yönlendirme Görevlisi (Lisans) Unvanı Sınav Sonuçları
Hasta Karşılama ve Yönlendirme Görevlisi (Ön Lisans) Unvanı Sınav Sonuçları
Klinik Destek Elemanı (Hastane) Unvanı Sınav Sonuçları
Şoför (Yolcu Taşıma) Unvanı Sınav Sonuçları
Yardımcı Klinik Elemanı (Diş) Unvanı Sınav Sonuçları

Atamaya Esas Belgeler
Atamaya Esas Belgeler Hakkında Bakanlığımız Görüş Yazısı-1
Atamaya Esas Belgeler Hakkında Bakanlığımız Görüş Yazısı-2
Sınav ve Atama Takvimi
Açıktan Atama Başvuru Formu
Mal Bildirim Formu

Önemli Not:

• Sınavda başarılı olan ve asil olarak kazanan adayların Atamaya Esas Belgelerini 11-15 Nisan 2019 tarihleri arasında şahsen Adana İl Sağlık Müdürlüğü (Yavuzlar Mah. Mustafa Kemal Paşa Bulvarı. 01230 No:8 Yüreğir ADANA) adresine elden teslim etmeleri gerekmektedir. Posta ya da kargo yoluyla gelen, gönderilen belgeler dikkate alınmayacaktır.

• Atamaya Esas Belgeler sözlü sınavda başarılı olan ASİL adaylardan alınacaktır. YEDEK ve BAŞARISIZ olan adaylardan belge alınmayacaktır.

• Sınav sonucunda başarılı olan adayın, atamasının yapılacağı anlamına gelmemektedir. Başarılı olan adayların atama işlemleri Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırmalarının sonuçlanmasından sonra tamamlanacaktır.

• İş bu ilan ilgililere tebligat yerine geçecek olup adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır.