250 Yataklı Yeni Ceyhan Devlet Hastanesi İnşaatı Ziyaret Edildi
22 Mayıs 2019

İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet ÖZER, beraberinde Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Emrah CEVİZ, Personel ve Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı Gülcan SÜRER ve projeyi yürüten firma teknik personelleri ile birlikte yapımı devam eden yeni Ceyhan Devlet Hastanesi inşaatında incelemelerde bulundu.

Ziyaret esnasında İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet ÖZER, projeyi yürüten firma yetkililerinden hastane inşaatı hakkında detaylı bilgiler aldı.

Yaklaşık 60 dönüm arazi üzerine inşa edilen ve toplamda 43.728 metrekare kapalı alana sahip 250 yataklı yeni Ceyhan Devlet Hastanesinin 2019 yılı içerinde hizmete alınması planlanıyor. Ceyhan İlçesi ve çevre mahallelerinde ikamet eden vatandaşlarımızın çok modern bir tesiste sağlık hizmeti almalarını sağlayacak olan yeni Ceyhan Devlet Hastanesi, 90 adet muayene odası, 240 hasta yatağı, 14 adet 1. basamak yoğun bakım yatağı, 13 adet 2. Basamak yoğun bakım yatağı, 6 adet 1. Basamak yenidoğan yoğun bakım küvözü, 8 adet 2. Basamak yenidoğan yoğun bakım küvözü, 5 adet ameliyathane salonu, 1 adet lokal ameliyathane salonu, 1 adet kadın doğum ameliyathane salonu, 8 yataklı erkek gözlem salonu, 8 yataklı bayan gözlem salonu, 4 yataklı pediatri gözlem salonu ile hizmet verecek.