İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Özer’den Hastanelere Akşam Ziyareti
08 Temmuz 2019

İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet ÖZER, 07.07.2019 akşamı İl Merkezinde bulunan hastanelerin acil servislerini ziyaret etti.  Seyhan Devlet Hastanesi Ana Bina Acil Servisi, Meydan Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Ek hizmet Binası Acil Servisi, Marsa Kadın Hastalıkları ve Doğum Ek Hizmet Binası Acil Servisi, Çukurova Devlet Hastanesi Acil Servisi ve Yüreğir Devlet Hastanesi Acil Servisine yapılan ziyarette, vatandaşlarımıza sunulan hizmetlerin yerinde değerlendirmesi yapıldı. Ayrıca yaz döneminde yapılan yeni personel planlamaları ile daha etkin-kaliteli hizmet verilmesine yönelik hastane çalışanları ile yüz yüze görüşülmüş, bilgi alışverişinde bulunulmuş, hastane başhekimleri ile anında görüşmeler yapılarak gerekli hekim, personel planlamalarına yönelik talimatlar verilerek, vatandaşlarımızın Acil Servislerde uzun süre beklemeden, hızlı triajla muayene ve tetkiklerinin yapılması, şifa ile taburcu edilmelerinin birebir takibi üzerinde durulmuş, vatandaşlarımıza yönelik doğru ve yerinde iletişim, hasta karşılama-yönlendirme, hijyen-temizlik hizmetleri denetlemesi yapılmıştır.