Sayın Valimiz Mahmut Demirtaş Yapım Çalışmaları Devam Eden 250 Yataklı Ceyhan Devlet Hastanesini İnceledi
18 Temmuz 2019

Sayın Valimiz Mahmut Demirtaş, yapım çalışmaları devam eden 250 yataklı Ceyhan Devlet Hastanesini yerinde inceledi.

Hastanede yapılan çalışmalarda gelinen aşama hakkında yetkililerden bilgiler alan Sayın Valimiz Demirtaş, inceleme ziyareti sırasında yaptığı açıklamada Adana’nın her bir noktasını en kaliteli, etkin ve ulaşılabilir sağlık hizmetleriyle buluşturma hususunda çalışmaların devam ettirileceğini dile getirdi.

“Önce insan” şiarıyla, devletimizin sağlık sektöründe son yıllarda önemli atılımlar gerçekleştirdiğini ifade eden Sayın Valimiz Demirtaş; 92 ayakta tedavi polikliniği, 7 ameliyathanesi, 14 hemodiyaliz cihazı, genel acil servisi, 26 erişkin ve 14 yenidoğan yoğun bakım yatağı ile Ceyhan Devlet Hastanesinin kısa sürede tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulması için herkesin azami gayreti göstermesi gerektiğini vurguladı.

Sayın Valimiz Mahmut Demirtaş’ın inceleme gezisine, Ceyhan Kaymakamı Dr. Bayram Yılmaz, İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Özer ve ilgili diğer yetkililer de katıldı.