Adana Acil Sağlık Hizmetleri 25. Yılını Kutladı
11 Aralık 2019

112 Ambulans sisteminin 25. Kuruluş yılı olması nedeniyle, 1-7 Aralık Acil Sağlık Hizmetleri Haftası kapsamında, 112 Acil Sağlık Hizmetlerinin önemini vurgulamak, çalışan personelin moral ve motivasyonunu artırmak ve "112 Acil Çağrı Hattının Gereksiz Aranmasının Önlenmesi, Trafikte Ambulansın Geçiş Önceliğine Özen Gösterilmesi ve İlkyardım’ın Önemi" konularında farkındalık oluşturulmasına yönelik paydaş kurum ve kuruluşlarla koordineli olarak etkinlikler gerçekleştirilmiştir.

06.12.2019 tarihinde İlimiz Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi konferans salonunda kurum temsilcileri, kamu ve özel hastane hizmeti sunan temsilciler, sağlık çalışanları ve vatandaşların katılımıyla "Etkinlik Kapanış Toplantısı" gerçekleştirilmiştir. Saat 14:00’da İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başlayan toplantı koro dinletisi ile devam etmiştir. Ardından İl Sağlık Müdürümüz Dr. Ahmet ÖZER konuşmasını gerçekleştirmiştir.

Gerçekleştirilen etkinliklerde video gösterisi yapılmıştır, tüm etkinliklerde destek olan kurumlara ve 112 Başhekimi Dr. Nihat TAŞDOĞAN'a teşekkür belgeleri takdim edilmiştir. Resim, fotoğraf ve ASTE All-Star yarışmalarında dereceye girenlerin ödülleri verilmiş, fotoğraf çekimi ve resim sergisi gezisi eşliğinde sona ermiştir.