“Palyatif Bakım Hizmetleri Rehber Çalışması” Toplantısı Gerçekleştirildi
20 Aralık 2019

Müdürlüğümüz Sağlık Hizmetleri Başkanlığı tarafından 18.12.2019 tarihinde Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi toplantı salonunda Sağlık Hizmetleri Başkanımız Süleyman Dilek başkanlığında, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Ahmet Yücel Çomu, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Emine Aygül Yeni, Prof. Dr. Murat Gündüz, Prof. Dr. Yeşim Taşova, Prof. Dr. Tayyibe Saler, Uzm. Dr. Müge Gülen, Uzm. Dr. Gülay Ortoğlu, Uzm. Dr. Süleyman Can, Dr. Cengiz Çelik, Dr. Yeliz Akan, Dr. Hüsem Efe’in katılımları ile “2.Palyatif Çalıştayı” gerçekleştirildi.

Toplantıda Sağlık Hizmetleri Birimince hazırlanan “Palyatif Bakım Hizmetleri Rehberi” sunumu yapılarak, İlimizdeki palyatif bakım hizmetlerinin dünü, bugünü ve yarını masaya yatırıldı. Palyatif Bakım Hizmetinin iyileştirilmesi ve geliştirilmesi adına yapılması gerekenler hususunda fikir alış verişinde bulunuldu.