2020 Yılının İlk Denetim Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi
10 Ocak 2020

Müdürlüğümüz Sağlık Hizmetleri Başkanlığı Sağlık Hizmetleri İzleme Değerlendirme ve Denetim Birimi tarafından ''Denetim Bilgilendirme Toplantısı'' 08.01.2020 tarihinde Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde gerçekleştirildi.

İl Sağlık Müdürümüz Sayın Dr. Ahmet ÖZER'in açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda, İl ve İlçe Sağlık Müdürlüğü Denetçileri ile birim sorumluları hazır bulundu.

Özel Doktor Muayenehanesi, Özel Diş Hekimi Muayenehanesi, Özel Sağlık Kabini, Ismarlama Protez ve Ortez Yapım ve Uygulama Merkezi, İşitme Cihazları Satış ve Uygulama Merkezi, Optisyenlik Müessesesi, Eczane , Özel Poliklinik, Özel Diş Protez Laboratuvarı, Özel Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği ve Tıbbi Cihaz Satış Merkezlerinin Denetimleri esnasında kullanılan mevzuatların anlatıldığı, katılımcıların bilgi birikimi ve tecrübelerininde paylaşıldığı toplantı, intereaktif bir şekilde yapıldı.