Adana UMKE Koordinatörlüğünde “10. Transanatolia Ralli Raid Yarışları”
05 Nisan 2021

Bakanlığımız Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğünün 07.08.2020 tarihli ve E.126406 sayılı yazıları ve eki Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu Başkanlığının yazıları gereğince; 15-22 Ağustos 2020 tarihleri arasında uluslararası katılımlı "10. Transanatolia Ralli Raid Yarışlarının" yapılacağı belirtilerek, Genel Müdürlüğümüzce organizasyon süresince sağlık hizmeti desteği verilmesi talep edilmiştir.

Genel Müdürlüğümüzün talimatları gereği, belirtilen tüm güzergahlardaki sağlık hizmetlerinin koordinasyonu İlimizden görevlendirilen UMKE ekibinin (Acil Sağlık Hizmetleri Başkanlığında görevli UMKE Sorumlusu Sağlık Memuru Metin YILDIZ, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığında Tabip olarak görev yapan UMKE personeli Dr. Mehmet Nuri BİLGİN ve Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Hemşire olarak görev yapan UMKE personeli Mehmet BERÇİN) sorumluluğu bünyesinde yürütülmektedir.