Aile Hekimliğine Uyum Birinci Aşama Sertifikalı Eğitim Programı
15 Kasım 2021

2021 yılı Aile Hekimliğine Uyum Birinci Aşama Sertifikalı Eğitim Programı 08-12 Kasım 2021 tarihleri arasında İl Sağlık Müdürlüğü Ek Hizmet Binası Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı Toplantı Salonunda gerçekleştirilmiştir. Eğitimi başarıyla tamamlayan İlimizde aile sağlığı merkezlerinde aile hekimi olarak görev yapan 15 hekim sertifika almaya hak kazanmıştır.

Eğitimde; Dr.Emine AYGÜL YENİ, Dr.Ali Kemal AZDER, Dr.Tuğrul TUNCA, Dr.Derya KARAKAYA, Dr.Musa UĞUR ve Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı Aile Hekimliği Uzmanı Dr. Çiğdem ÇALIŞKAN görev almıştır.

Adana İl Sağlık Müdürü Uzm.Dr.Halil NACAR, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr.Ali Tanju ALTUNSU, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr.Emine AYGÜL YENİ, Aile Hekimliği Birim Uzmanı Dr.Çiğdem ÇALIŞKAN, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr.Ahmet Yücel ÇOMU ve Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Nigar DAL’ın katılımıyla gerçekleşen kapanış töreninde kursu başarıyla tamamlayan katılımcılara sertifikaları verilmiştir.

• 00 MANŞET.jpg