SBÜ Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı İlanı
07 Temmuz 2022

SBÜ Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği tarafından 31.10.2022-09.12.2022tarihleri arasında “Acil Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı " düzenlenecektir. Söz konusu eğitime Acil Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Standartları' nın 6. maddesindeki katılımcı niteliklerinde belirtildiği üzere çocuk ve erişkin acil servislerinde çalışan veya çalıştırılması planlanan hemşireler, hemşire yetkisi almış ebeler ve sağlık memurları (toplum sağlığı) katılabilecektir.

Başvuru Belgeleri:

1) Başvuru Formu ( https://ekip.saglik.gov.tr ) adresinden e-devlet aracılığıyla doldurulacak form Hastane Yöneticisi ile Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü onaylı olacak )

2) Ünvanıyla ilgili diploma fotokopisi (aslı gibidir onaylı)

3) Nüfus cüzdanı fotokopisi

4) Hemşire yetkili ebe ise yetki belgesi fotokopisi (aslı gibidir onaylı)

5) Çocuk ve erişkin acil servislerinde çalıştırılması planlanan personel ise görev yaptığı hastanenin acil serviste çalıştırılmasının planlandığına dair üst yazısı ile birlikte 25.07.2022 - 05.08.2022 tarihleri arasında program sorumlusuna e-mail göndererek (mailin ulaşıp ulaşmadığının teyit edilerek) başvuru yapmaları gerekmektedir.

Program Sorumlusu : Hemşire Yasemin BOZAN GÜNEY

E – Posta: yasemin.bozanguney@saglik.gov.tr