Çukurova Üniversitesi Hastanesi Çocuk Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı
03 Ocak 2023

Çukurova Üniversitesi Hastanesi tarafından20.02.2023-24.03.2023tarihleri arasında “Çocuk Yogun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı " düzenlenecektir. Söz konusu eğitime Çocuk Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Standartları' nın 6. maddesindeki katılımcı niteliklerinde belirtildiği üzere çocuk yoğun bakımda çalışan veya çalıştırılması planlanan hemşire, hemşire yetkisi almış ebeler ve sağlık memurları (toplum sağlığı) katılabilecektir.

Başvuru Belgeleri:

1) Başvuru Formu ( Hastane Yöneticisi ile Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü onaylı olacak )

2) Ünvanıyla ilgili diploma fotokopisi (aslı gibidir onaylı)

3) Nüfus cüzdanı fotokopisi

4) Hemşire yetkili ebe ise yetki belgesi fotokopisi (aslı gibidir onaylı)

5) Çocuk Yoğun Bakımda çalıştırılması planlanan personel ise görev yaptığı hastanenin çalıştırılmasının planlandığına dair üst yazısı ile birlikte 06.01.2023tarihine kadar program sorumlusuna e-mail göndererek (mailin ulaşıp ulaşmadığının teyit edilerek) başvuru yapmaları gerekmektedir.

Program Sorumlusu : Hemşire Gül ŞALVA

E – Posta: sertifikacyb@gmail.com