Adana Şehir EAH Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Duyurusu
28 Aralık 2023

Adana Şehir EAH  Başhekimliği tarafından 26.02.2024  ile  05.04.2024  tarihleri arasında “Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı " düzenlenmesi planlanmıştır. Söz konusu  sertifikalı eğitim programına yoğun bakımda çalışan veya çalıştırılması planlanan (yoğun bakımda çalışacağını belgelemesi kaydıyla) hemşire, ebe (hemşire yetkisi almış) ve sağlık memurları (toplum sağlığı) katılabilecektir.Sınava başvuruda bulunacak olan sağlık personelinin diploma ve sertifika tescili ÇKYS de mutlaka kayıtlı olmalıdır.

Başvuru Belgeleri:

1) Başvuru Formu ( https://ekip.saglik.gov.tr ) adresinden e-devlet aracılığıyla doldurulacak form (Hastane Yöneticisi ile Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü onaylı olacak )

2) Ünvanı ile ilgili diploma  fotokopisi (aslı gibidir onaylı)

3) Kimlik kartı  fotokopisi

4) Hemşire yetkili ebe ise yetki belgesi fotokopisi (aslı gibidir onaylı)

5)Yoğun bakımda çalıştırılması planlanan personel ise görev yaptığı hastanenin yoğun bakım ünitesinde çalıştırılmasının  planlandığına dair planlanma yazısı ile birlikte 02.01.2024 ile 12.01.2024 tarihleri arasında ilgili hastaneye başvuru yapmaları gerekmektedir.

Program Sorumlusu : Hemşire İsa TUNCAY

E – Posta: isa.tuncay@saglik.gov.tr