Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kan Bankacılığı ve Transfüzyon Tıbbı Sertifikalı Eğitim Programı Yenileme (Resertifikasyon) Sınavı Duyurusu
03 Mayıs 2024

Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi tarafından 08.07.2024 tarihinde saat 14:00-15:30 arası hekim dışı sağlık personelleri için “Kan Bankacılığı ve Transfüzyon Tıbbı Sertifikalı Eğitim Programı Yenileme (Resertifikasyon) Sınavı” düzenlenmesi planlanmıştır. Bahse konu sınava sağlık alanı sertifikalı eğitim standartları terapötik aferez sertifikalı eğitim programı (18/12/2017 tarihli) 12. Maddede belirtilen sertifikanın yenilenme ölçütleri gereğince hekim dışı sağlık personeli kabul edilecektir. İl Sağlık Müdürlüğünüz aracılığı ile Müdürlüğümüze başvurular yapılacak olup ekte yer alan Başvuru Formu ve belgeler ile 13.05.2024 – 23.05.2024 tarihleri arasında müracaat etmesi gerekmektedir.

Başvuru Belgeleri:

1) Resertifikasyon Başvuru formu

2) Sertifika Aslı

3) Kimlik fotokopisi

4) Dilekçe

Eğitim Program Sorumlusu: Dr. Öğrt. Üyesi Defne Ay TUNCEL

Resertifikasyon başvuru formu için tıklayınız.