Hasta Hakları Birim Sorumluları Eğitimi Gerçekleştirildi
22 Nisan 2019

İl Sağlık Müdürlüğümüz Sağlık Hizmetleri Başkanlığı Hasta Hakları İl Koordinatörlüğü tarafından İlimiz Üniversite Hastaneleri, Kamu Hastaneleri, Toplum Sağlığı Merkezleri, Özel Hastaneler ve Tıp Merkezleri, Özel Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniklerinde Hasta Hakları Birim Sorumlusu olarak görevlendirilen personellere yönelik 16.04.2019-02.05.2019 tarihleri arasında Hasta Hakları ve Uygulamaları Eğitimi düzenlendi.

Teorik Eğitim 16.04.2019 tarihinde Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalı Başkanı Sayın Doç. Dr. İlker ÖZDEMİR tarafından İletişim ve Empati Eğitimi, Hasta Hakları İl Koordinatörü Sayın Dr. Aylin SÖNMEZLER tarafından Hasta Hakları ve Uygulamaları Eğitimi verildi.

Pratik Eğitim 17.04.2019-02.05.2019 tarihleri arasında Seyhan Devlet Hastanesi Hasta Hakları Biriminde devam etmektedir.