2022 Yılı Lojman Talep Başvuruları
16 Aralık 2021

İl ve ilçe merkezlerinde Müdürlüğümüze ait lojmanlar için yapılacak başvuruların Kamu Konutları Yönetmeliğinin 5 sayılı cetvelinde belirtilen “Kamu Konutları Tahsis Talep Beyannamesi” formu ile yapılması ve lojman başvurularının ilgili yönetmelik gereği her yıl yenilenmesi gerekmektedir.

2022 Yılı lojman başvuruları, 31.01.2022 tarihine kadar alınacaktır. Başvuru yapmak isteyen personellerin aşağıda bir örneği sunulan “Kamu Konutları Tahsis Talep Beyannamesi” ve “Mal Bildirim Formunu” doğru ve eksiksiz bir şekilde doldurması gerekmektedir. Yanlış ve eksik beyanda bulunan kişiler için cezai ve hukuki sorumluluk doğacaktır.

Gerekli formların doldurulmasının ardından üst yazı ile liste halinde lojman talep formlarıyla birlikte ekte sunularak lojman başvurularının 31.01.2022 tarihi mesai bitimine kadar Müdürlüğümüz Lojman Birimi'nde olacak şekilde gönderilmesi gerekmektedir. Belirtilen tarihten sonra gönderilen ve “Lojman Talep Formu” dışında dilekçe şeklindeki başvurular dikkate alınmayacaktır.


Kamu Konutları Tahsis Talep Beyannamesi için tıklayınız.
Mal Bildirim Formu için tıklayınız.
Lojman Puanlamasına Tabi Olmayan Lojman Listesi için tıklayınız.
Lojman Puanlamasına Tabi Olan Lojman Listesi için tıklayınız.