Beyin Ölümü, Organ Nakli ve Donör Bakımı Semineri
20 Ocak 2022

İl Sağlık Müdürlüğümüzün katkılarıyla, Türk Yoğun Bakım Derneği ve Bakanlığımız işbirliği ile Covid 19 pandemisi nedeniyle düşük olan organ bağış sayısının artırılmasına yönelik donör temini paydaşları ile bilgi paylaşımı aracılığıyla farkındalıklarının artırılması amacıyla Adana Bölge Koordinasyon Merkezine bağlı hastanelerde beyin ölümü tespitinde görev alan yoğun bakımlardan sorumlu başhekim yardımcıları, yoğun bakım uzmanları, anestezi ve reanimasyon uzmanları, nöroşirürji uzmanları, nöroloji uzmanları, organ nakil koordinatörleri ve organ naklinde görev yapan hemşirelerin katılımı ile 14 Ocak 2022 tarihinde “Beyin Ölümü, Organ Nakli ve Donör Bakımı Semineri” Adana Yüreğir Devlet Hastanesi Konferans Salonunda gerçekleştirilmiştir.

• organ bağış semineri foto 10.jpeg
  • organ bağışı seminer foto 4.jpeg