Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı
29 Eylül 2022

Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği tarafından 21.11.2022 ile 30.12.2022  tarihleri arasında “Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı" düzenlenmesi planlanmıştır. Söz konusu eğitime Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Standartları' nın 6. maddesindeki katılımcı niteliklerine haiz olan sağlık çalışanları başvuru yapabileceklerdir.

Başvuru Belgeleri:

1) Başvurular https://ekip.saglik.gov.tr duyuru ekinde bulunan başvuru formu eksiksiz doldurularak başvuru yapan sağlık personelinin görev yaptığı hastanenin Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından imzalı ve Başhekimliği / Hastane Yöneticisi tarafından onaylı olmalıdır.

2)  Ünvanıyla ilgili diploma fotokopisi

3)  Hemşire yetkili ebe ise "yetki belgesi"

4) Yoğun Bakımda çalıştırılması planlanan personel ise görev yaptığı hastanenin yoğun bakımda çalıştırılmasının planlandığına dair yazısı ile birlikte 03.10.2022  ile 14.10.2022 tarihleri arasında eğitim program sorumlusuna iletilmelidir.

Eğitim Program Sorumlusu: Hemşire İsa TUNCAY

İletişim: 0322 455 90 00  Dahili: 5990