Başkent Üniversitesi Adana Dr. Turgut Noyan Uygulama ve Araştırma Merkezi Terapötik Aferez Sertifikalı Eğitim Programı Duyurusu
11 Ekim 2022

Başkent Üniversitesi Adana Dr. Turgut Noyan Uygulama ve Araştırma Merkezi    tarafından 14 Kasım - 23 Aralık 2022 tarihleri arasında hekim dışı sağlık personelleri için “Terapötik Aferez Sertifikalı Eğitim Programı” düzenlenmesi planlanmıştır. Söz konusu eğitime 31 Temmuz 2019 tarih ve 30848 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Terapötik Aferez Merkezleri ve Üniteleri Hakkında Yönetmelikte belirlenen kadro ve ünvana sahip personelin "lisans mezunu hemşireler, hemşire yetkisine sahip lisans mezunu ebeler veya lisans mezunu sağlık memurları"  başvuruları kabul edilecektir. İl Sağlık Müdürlüğünüz aracılığı ile Müdürlüğümüze başvurular yapılacak olup ekte yer alan Başvuru Formu ve belgeler ile 24 Ekim - 07 Kasım 2022 tarihleri arasında müracat etmesi gerekmektedir.

Başvuru Belgeleri:

1) Başvuru formu eksiksiz doldurularak görev yapılan hastanenin Müdürü / Başhekimliği / Hastane Yöneticisi tarafından onaylı olmalıdır.

2) Terapötik Aferez Merkezinde çalıştığına/çalıştırılacağına dair kurum yazısı

3) Unvanıyla ilgili diploma ön arka yüz fotokopisi (aslı gibidir onaylı ve tescilinin ÇKYS'de görünür olması)

4) Kimlik fotokopisi

5) Hemşire yetkili ebe ise "yetki belgesi"

Eğitim Program Sorumlusu: Prof. Dr. Hakan ÖZDOĞU

Başvuru formu için tıklayınız.