Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Pazar Testi İlanı
13 Nisan 2023

6428 Sayılı Kanun ve bu Kanuna dayanılarak çıkarılan 2014/6282 sayılı Sağlık Bakanlığınca Kamu Özel İş Birliği Modeli İle Tesis Yaptırılması, Yenilenmesi Ve Hizmet Alınmasına Dair Uygulama Yönetmeliği kapsamında akdedilen T.C. Sağlık Bakanlığı (“İdare”) ile ADN PPP Sağlık Yatırım A.Ş (“Şirket”) arasında 26/08/2014 tarihinde imzalanan Kamu Özel işbirliği Modeli ile Yapılacak Olan Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yapım işleri ile Ürün ve Hizmetlerin Temin Edilmesi işine Ait Sözleşme ve ekleri ("Proje Sözleşmesi") EK-17 Pazar Testi kapsamında daha öncesinde yapılan ön yeterliliği geçen isteklilerden 03/05/2023- 10/05/2023 tarihleri arasında “Pazar Testi” kapsamında teklif toplanacaktır. Ön yeterlilik değerlendirilmesinde yeterli bulunan firmalar belirtilen gün ve saatlerde teklif vermek üzere davet edilecektir.