Sağlık Bakanlığı 10.900 Sürekli İşçi Alımı Göreve Başlama İşlemleri Hakkında Duyuru
28 Nisan 2023

Bakanlığımız taşra teşkilatı hizmet birimlerinde 4857 sayılı İş Kanunu kapsamında “Temizlik Görevlisi, Güvenlik Görevlisi (Silahsız), Elektrikçi (Genel), Bilgisayar Sistem Kurulum Bakım Onarım ve Arıza Giderme Elemanı, Marangoz, Isıtma ve Sıhhi Tesisatçı, Biyomedikal Cihaz Teknolojileri Servis Destek Elemanı, İnşaat Boyacısı/Boyacı, Klinik Destek Elemanı (Hastane), Hasta Karşılama ve Yönlendirme Görevlisi” mesleklerinde çalıştırılmak üzere, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri çerçevesinde 10.900 kadro için 25-26 Nisan 2023 tarihlerinde noter huzurunda kura çekilmiş, kura sonuçları Bakanlığımızca ilan edilmiştir.

Asil olarak yerleşmeye hak kazananların Bakanlığımızca ilan edilen gerekli belgeleri hazırlayarak 02- 22 Mayıs 2023 tarihleri arasında İl Sağlık Müdürlüğümüze teslim etmesi gerekmektedir. Kura neticesinde asil olarak atanmaya hak kazananlar Müdürlüğümüze şahsen başvuru yapacak olup, posta, kargo veya kurye ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Hastalık veya doğumla ilgili mazereti sebebiyle başvuru evrakını şahsen teslim edemeyecek durumda olanların durumlarını tabip raporuyla belgelendirmeleri halinde; halen askerde olmaları sebebiyle başvuru evrakını şahsen teslim edemeyecek durumda olanların ise askerlik görevine devam ettiklerini belgelendirmeleri halinde, 22 Mayıs 2023 tarihi mesai bitimine kadar birinci derece yakınları aracılığı ile İl Sağlık Müdürlüğümüze yapacakları başvuruları kabul edilecektir. İlanen duyrulur.

EK:
1-Yerleşenlerden İstenen Belgeler