25-26 Nisan 2023 Tarihli Sürekli İşçi Alımı (10.900) Kurası Sonucuna Göre Yerleşenlerin Göreve Başlama İşlemleri Hakkında Duyuru
02 Haziran 2023

Bakanlığımız taşra teşkilatı hizmet birimlerinde 4857 sayılı İş Kanunu kapsamında “Temizlik Görevlisi, Güvenlik Görevlisi (Silahsız), Elektrikçi (Genel), Bilgisayar Sistem Kurulum Bakım Onarım ve Arıza Giderme Elemanı, Marangoz, Isıtma ve Sıhhi Tesisatçı, Biyomedikal Cihaz Teknolojileri Servis Destek Elemanı, İnşaat Boyacısı/Boyacı, Klinik Destek Elemanı (Hastane), Hasta Karşılama ve Yönlendirme Görevlisi” mesleklerinde çalıştırılmak üzere, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri çerçevesinde 10.900 kadro için 25-26 Nisan 2023 tarihlerinde noter huzurunda kura çekilmiş, kura sonuçları Bakanlığımızca ilan edilmiştir.

Kura sonucu İlimiz emrine yerleştirilmesi yapılan personelin Müdürlüğümüz Atama Değerlendirme Komisyonumuzca başvuru evrakları incelenmiş olup nihai sonuç listesi aşağıda yer almaktadır.

Bu çerçevede evrakları kabul olan personelin bilgileri Güvenlik ve Arşiv Araştırması ve Atama İşlemleri yapılmak üzere Bakanlığımız Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğüne bildirilmiştir.

Müdürlüğümüz Atama Değerlendirme Komisyonumuzca başvuruları kabul edilmeyen personele ayrıca tebligat yapılacaktır.

Bu süreçte başvuruları kabul olan personel atama işlemlerini Sağlık Bakanlığı Zimmet Sorgulama  (https://ckysweb.saglik.gov.tr/personelgorevyeri/) ekranından takip etmeleri gerekmektedir.

Sonuçlara ulaşmak için tıklayınız.