Adana Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi Psikiyatri Birimlerinde Hemşirelik Hizmetleri Sertifikalı Eğitim Programı Duyurusu
25 Temmuz 2023

Adana Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi Başhekimliği tarafından 18.09.2023 ile 31.10.2023 tarihleri arasında “Psikiyatri Birimlerinde Hemşirelik Hizmetleri Sertifikalı Eğitim Programı "düzenlenmesi planlanmıştır. Söz konusu eğitime Psikiyatri Birimlerinde Hemşirelik Hizmetleri Sertifikalı Eğitim Programı Standartının 6. maddesindeki katılımcı niteliklerinde belirtildiği üzere, psikiyatri birimlerinde çalışan veya çalıştırılması planlanan (belgelendirilmesi kaydıyla) hemşireler, sağlık memurları (toplum sağlığı) ve  ebe (hemşire yetkisi) olan sağlık personelleri katılabilecektir.

Başvuru Belgeleri:

1)Başvuru Formu ( https://ekip.saglik.gov.tr ) adresinden e-devlet aracılığıyla doldurulacak form

( Hastane Yöneticisi ile Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü onaylı olacak )

2) Ünvanıyla ilgili diploma fotokopisi (aslı gibidir onaylı)

3) Nüfus cüzdanı fotokopisi

4) Hemşire yetkili ebe ise yetki belgesi fotokopisi (aslı gibidir onaylı)

5)Psikiyatri birimlerinde çalıştırılması planlanan personel ise görev yaptığı hastanenin Psikiyatri birimlerinde çalıştırılmasının planlandığına dair üst yazısı ile birlikte,

Eğitim Program Sorumlusu: Emine ÖZTORUN

E-Posta: emine.oztorun@saglik.gov.tr