Başkent Üniversitesi Adana Dr.Turgut Noyan Uygulama ve Araştırma Merkezi Yenidoğan Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı
17 Ağustos 2023

Başkent Üniversitesi Adana Dr.Turgut Noyan Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü tarafından 23/10/2023 - 24/11/2023 tarihleri arasında “Yenidoğan Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı" düzenlenecektir. Söz konusu eğitime  10.04.2017 tarihli ve SASES-68 numaralı Yenidoğan Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Standartları'nın 6. maddesindeki katılımcı niteliklerinde belirtildiği üzere yenidoğan yoğun bakımda çalışan veya çalıştırılması planlanan (yoğun bakımda çalışacağını belgelemesi kaydıyla) hemşireler, hemşire yetkisi almış ebeler ve sağlık memurları (toplum sağlığı) ile bu standartın yayımlandığı tarihten önce yenidoğan yoğun bakım ünitelerinde çalışmaya başlamış ve hala çalışmakta olan ebeler katılabilecektir.

Başvuru Belgeleri:

1) Başvuru Formu ( Hastane Yöneticisi ile Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü onaylı olacak )
2) Unvanıyla ilgili diploma fotokopisi (aslı gibidir onaylı)
3) Nüfus cüzdanı fotokopisi
4) Hemşire yetkili ebe ise "yetki belgesi"
5) Yenidoğan Yoğun Bakımda çalıştırılması planlanan personel ise görev yaptığı hastanenin yenidoğan yoğun bakımda çalıştırılmasının planlandığına dair yazısı ile birlikte, 14/08/2023 ile 25/08/2023 tarihleri arasında eğitim program sorumlusuna e-mail göndererek (mailin ulaşıp ulaşmadığının teyit edilerek) başvuru yapmaları gerekmektedir.

Eğitim Program Sorumlusu: Doç. Dr. Birgin TÖRER

İletişim: 0506 311 72 26 / 0322 458 68 68 - 22507

E-Posta: adnyenidoganyb@baskent.edu.tr

Başvuru formu için tıklayınız.