İlimizde Yeni Açılan 5 Ocak Devlet Hastanesi İçin İl İçi Atama Kurası
16 Ağustos 2023

İlimizde açılarak faaliyete giren Adana 5 Ocak Devlet Hastanesinin sağlık hizmeti sunumunu hızlı, etkin ve verimli bir şekilde yürütebilmesi amacıyla, İlimiz Merkezinde bulunan Hastaneler ile İlçe Sağlık Müdürlüklerinde görev yapan personele yönelik olarak Bakanlığımız Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliğinin “Yeni Açılan Tesisler” başlıklı 27. Maddesi ve Sağlık Bakanlığı Sağlık Personelinin İl İçi Yer Değiştirmesine İlişkin Yönergenin “Döneme Bağlı Kalmaksızın Yapılabilecek Atamalar” başlıklı 9.Maddesinin 2. Fıkrası çerçevesinde ekte belirtilen usul ve esaslar çerçevesinde belirtilen Münhal yerler için il içi atama kurasına çıkılmış olup (16-21/08/2023)  ilan metninde belirtilen takvim, usul esaslar ve sınırlamalar çerçevesinde gerçekleştirilecektir.

İlan metni için tıklayınız.
Münhal Kadrolar için tıklayınız.
Talep formu için tıklayınız.