Hastanelerimizde Meme Kanseri Etkinlikleri Düzenlendi
27 Ekim 2023

Ekim Ayı “Meme Kanseri Farkındalık Ayı” olması sebebiyle Müdürlüğümüz Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı tarafından yürütülen Meme Kanseri Etkinlikleri kapsamında, Meme Kanserine dikkat çekmek ve konu hakkında halkımızın farkındalığının sağlanması amacıyla, Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Yüreğir Devlet Hastanesi, Seyhan Devlet Hastanesi, Çukurova Devlet Hastanesi ve 5 Ocak Devlet Hastanelerimizde  stantlar açılmış olup vatandaşlarımıza pembe kurdele takılıp Meme Kanseri ve taramaları hakkında bilgilendirme yapılarak broşürler dağıtılmıştır.

Tüm vatandaşlarımızı ücretsiz kanser taramalarını yaptırmak için Sağlıklı Hayat Merkezlerimizdeki KETEM’lerimize (Kanser Erken Teşhis Eğitim Merkezlerimize) davet ediyoruz.

Erken Teşhis Hayat Kurtarır.

• GÖRSEL 13.jpeg
  • GÖRSEL 12.jpeg