Adana Seyhan Devlet Hastanesi Palyatif Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Duyurusu
12 Ocak 2024

Adana Seyhan Devlet Hastanesi Başhekimliği tarafından 26.002.2024 - 15.03.2024 tarihleri arasında ''Palyatif Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı'' düzenlenmesi planlanmıştır. Söz konusu sertifikalı eğitim programına Palyatif Bakım Ünitesinde çalışan ve çalıştırılması planlanan, Palyatif Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Standartları'nın 6. maddesindeki katılımcı niteliklerinde yer alan; hemşireler, hemşirelik yetkisi almış ebeler ve sağlık memurları(toplum sağlığı) başvuru yapabilecektir.

Başvuru Belgeleri:

1) Başvurular https://ekip.saglik.gov.tr duyuru ekinde bulunan başvuru formu doldurularak görev yapılan hastanenin Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü tarafından imzalı ve Başhekimliği/Hastane Yöneticisi tarafından onaylı olmalıdır.

2) Unvanıyla ilgili diploma fotokopisi (ÇKYS’de kayıtlı olmalı)

3) Hemşire yetkili ebe ise "yetki belgesi"

5) Palyatif Bakımda çalıştırılması planlanan personel ise çalıştırılmasının planlandığına dair yazısı ile  08.01.2024 - 19.01.2024 tarihleri arasında eğitim program sorumlusuna iletilmelidir. .

Eğitim Program Sorumlusu: Hemşire Mehmet OKTAN

İletişim: 0322 225 93 29  Dahili: 3778

E-Posta: mehmet.oktan@saglik.gov.tr

Başvuru formu için tıklayınız.