Krize Müdahale Ve İntihar Vakalarına Psikososyal Destek Birim Sorumluları Toplantısı
09 Şubat 2024

Ruh sağlığının güçlendirilmesi, intiharı önleme konusunda farkındalık yaratılması ve intiharı önleme çalışmalarının etkin bir şekilde yürütülebilmesi hedefleri kapsamında 04.01.2024 tarihi saat 14:00'da İl Sağlık Müdürlüğü Ek Bina Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı Vet. Hek. Fuat Güneş Toplantı Salonu'nda İntiharı Önleme İl Kurulu Toplantısı gerçekleştirilmiş ve toplantıda Kamu Hastaneleri Başkanlığına bağlı tüm Kamu Hastanelerinde Krize Müdahale ve İntihar Vakalarına Psikososyal Destek Birimlerinin aktif hale getirilmesi kararı alınmıştı.

Alınan karar doğrultusunda kurulan Krize Müdahale ve İntihar Vakalarına Psikososyal Destek Birimlerine 08.02.2024 tarihi saat 14:00’da Kamu Hastaneleri Başkanlığı toplantı salonunda Psikolog Cavidan Ebru KIZIL tarafından eğitim toplantısı gerçekleştirilmiştir.

• kriz