Adana Seyhan Devlet Hastanesi Acil Bakım Hemşireliği SEP Resertifikasyon Sınav Duyurusu
21 Şubat 2024

Adana Seyhan Devlet Hastanesi Başhekimliği tarafından 15.05.2024 tarihi saat 11:00 de “Acil Bakım Hemşireliği SEP Resertifikasyon Sınavı" düzenlenmesi planlanmıştır. Söz konusu Sınava Acil Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Standartları' nın 6. maddesindeki katılımcı niteliklerinde belirtildiği üzere çocuk ve erişkin acil servislerinde çalışan veya çalıştırılması planlanan hemşireler, hemşire yetkisi almış ebeler ve sağlık memurları (toplum sağlığı) katılabilecektir.

Başvuru Belgeleri:

1) Resertifikasyon Başvuru Formu (Forma erişmek için tıklayınız.)

2) İlgili Eğitim Programına ait sertifika fotokopisi (aslı gibidir onaylı)

3) Nüfus cüzdanı fotokopisi

4) Hemşire yetkili ebe ise yetki belgesi fotokopisi (aslı gibidir onaylı)

5) Çocuk ve erişkin acil servislerinde çalıştırılması planlanan personel ise görev yaptığı hastanenin acil serviste çalıştırılmasının planlandığına dair yazısı ile birlikte 25.03.2024  ile 05.04.2024  tarihleri arasında ilgili hastaneye başvuru yapmaları gerekmektedir.

Program Sorumlusu: Fatma Hikmet YEŞİL

Mail Adresi:fatmahikmet.yesil@saglik.gov.tr