Psikiyatri Birimlerinde Hemşirelik Hizmetleri Sertifikalı Eğitim Programı Düzenlenmiştir
26 Nisan 2024

Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi “Psikiyatri Birimlerinde Hemşirelik Hizmetleri Sertifikalı Eğitim Programı” hastanemiz Eğitim Salonunda gerçekleştirilen açılış toplantısıyla başlamıştır.

Programda söz alan Başhekim Vekili Dr. Yunus Emre YILDIRIM “16 İl’ e hizmet veren bölge dal hastanesi olmamız münasebetiyle alanında uzman eğitim kadromuzun sizlere hem tecrübelerini hem bilgilerini aktaracağı SEP’ in dolu dolu ve başarıyla tamamlayacağınıza inancım tamdır. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.” Diyerek sözlerine son verdi.

Daha sonra programda söz alan Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Gülay EROĞLU konuşmasında; “Her alanda olduğu gibi Psikiyatri Hemşireliğinde de profesyonelleşmek ve daha kaliteli hizmet sunabilmek amacıyla düzenlenen bu tür eğitimlerin önemini vurgulayarak Bakanlığımız onayı ile bu eğitim programının hastanemiz bünyesinde düzenlenmesi onur vericidir. Emeği geçen herkese teşekkür eder, tüm katılımcılara keyifli bir eğitim temenni ederim.” Diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Toplu fotoğraf çekilmesi sonrasında “Psikiyatri Sertifikalı Eğitim Programı” başlatıldı.

• Ekrem Tok